Als werknemer kun je tegen verschillende problemen oplopen in en met je werk. De uitdaging is weg, er is geen perspectief, je hebt een conflict met je leidinggevende.
ProCoach© Personeelsdiensten kan je daarbij helpen. Door een stukje persoonlijke coaching kan het wel lukken om een andere baan te vinden. Of het probleem met je leidinggevende bespreekbaar maken voordat het uitloopt op een echt arbeidsconflict.
ProCoach© Personeelsdiensten heeft ruime ervaring met het coachen, begeleiden en trainen van mensen die om welke reden dan ook vastgelopen zijn. Een paar gesprekken kunnen je soms helpen om alles weer helder te krijgen en je weer controle te geven over je eigen carrière en werk. Of misschien wil je gewoon gaan solliciteren naar een andere baan maar weet je niet (meer) hoe je dat nu aanpakt. Ook daarbij kan ProCoach© Personeelsdiensten je helpen.
Een arbeidsrechterlijk probleem op het werk? Wij adviseren werknemers over de manier waarop je tot een oplossing kunt komen. En niet door keihard de confrontatie aan te gaan, maar door te zoeken naar passende oplossingen voor zowel de organisatie als voor de werknemer. Van keiharde confrontaties gevolgd door langdurige juridische strijd wordt niemand beter, ook als je het gevoel hebt dat je in je recht staat. Zoeken naar oplossingen, resultaten boeken, afsluiten en verder gaan met je carrière, dat is de insteek van ProCoach© Personeelsdiensten.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@pcpersoneel.nl of bel 06-20622780.


Gemeente Neder-Betuwe

Medio maart 2014 gaat Patrick bij de gemeente Neder-Betuwe aan de slag als beleidsmedewerker P&O.
lees meer >>

Gemeente Drimmelen

Met ingang van februari 2014 werkt Patrick bij en voor de gemeente Drimmelen als Adviseur P&O.
lees meer >>

Gemeente Westland

Sinds medio september 2013 heeft Patrick een opdracht aanvaard bij de gemeente Westland (Naaldwijk) als senior HRM-adviseur.
lees meer >>

Vivaan, Centrum voor Participatie te Oss

Per 1 oktober 2011 is ProCoach© Personeelsdiensten werkzaam als P&O (beleids)adviseur bij Vivaan, Centrum voor Participatie te Oss.
lees meer >>

gemeente Hardinxveld-Giessendam

Medio november 2010 is Patrick bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam begonnen ter ondersteuning van het cluster P&O.
lees meer >>

Gemeente Rijnwaarden

In september 2010 is Patrick Cornelius begonnen als interim all-round adviseur P&O bij de gemeente Rijnwaarden.
lees meer >>

Golfpark Almkreek

ProCoach© Personeelsdiensten is gevraagd om voor het Golfpark het personeelsbeleid te (be)schrijven, van werving en selectie tot beoordelingssystematiek.
lees meer >>

Gemeente Roerdalen

Van juni 2009 tot augustus 2010 heeft Patrick Cornelius gewerkt bij de gemeente Roerdalen (L) als interim coördinator voor het cluster P&O.
lees meer >>