4Bit Internet & Multimedia


4Bit internet & multimedia is een verrassend internet development bureau dat u van dienst kan zijn bij het ontwerp en de ontwikkeling van oa: websites, presentaties en online marketing campagnes.

Bekijk de website


Appart studio


heeft een frisse kijk op communicatie. Samen met onze klanten werken we aan succesvolle projecten. Dat doen we door af te wijken van de bekende paden en op zoek te gaan naar originaliteit en functionaliteit.

Bekijk de website

Met Pit training en coaching


Met Pit betekent zoveel als tot de kern gaan. En daar draait het bij trainen en coachen om: doordringen tot de kern van ons voelen, denken en handelen. Alleen als je tot de kern komt, krijg je duidelijk en helder inzicht in jezelf. Hierdoor krijg je ook inzicht in jouw relatie met de omgeving. Dit inzicht stelt je instaat grenzen te verleggen. Met Pit hanteert dit uitgangspunt in haar trainingen. En door samen met u duidelijke trainingsdoelstellingen vast te stellen, krijgen trainingen en coachingstrajecten van
Met Pit het resultaat dat u nastreeft.

Bekijk de website


M & W advisering


M en W is een bedrijf dat is gespecialiseerd in alle facetten van de moderne financiële dienstverlening (hypotheken, verzekeringen, leningen, etc). M en W volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de financiële markt en speelt daar aktief op in. Snelheid, maatwerk, transparantie, persoonlijke benadering, kwaliteit en nazorg staat bij M en W hoog in het vaandel.

Bekijk de website
Gemeente Neder-Betuwe

Medio maart 2014 gaat Patrick bij de gemeente Neder-Betuwe aan de slag als beleidsmedewerker P&O.
lees meer >>

Gemeente Drimmelen

Met ingang van februari 2014 werkt Patrick bij en voor de gemeente Drimmelen als Adviseur P&O.
lees meer >>

Gemeente Westland

Sinds medio september 2013 heeft Patrick een opdracht aanvaard bij de gemeente Westland (Naaldwijk) als senior HRM-adviseur.
lees meer >>

Vivaan, Centrum voor Participatie te Oss

Per 1 oktober 2011 is ProCoach© Personeelsdiensten werkzaam als P&O (beleids)adviseur bij Vivaan, Centrum voor Participatie te Oss.
lees meer >>

gemeente Hardinxveld-Giessendam

Medio november 2010 is Patrick bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam begonnen ter ondersteuning van het cluster P&O.
lees meer >>

Gemeente Rijnwaarden

In september 2010 is Patrick Cornelius begonnen als interim all-round adviseur P&O bij de gemeente Rijnwaarden.
lees meer >>

Golfpark Almkreek

ProCoach© Personeelsdiensten is gevraagd om voor het Golfpark het personeelsbeleid te (be)schrijven, van werving en selectie tot beoordelingssystematiek.
lees meer >>

Gemeente Roerdalen

Van juni 2009 tot augustus 2010 heeft Patrick Cornelius gewerkt bij de gemeente Roerdalen (L) als interim coördinator voor het cluster P&O.
lees meer >>